Individualni rad

Izvodi se uživo ili online po dogovoru. Dinamika susreta je uglavnom jednom tjedno.

Susreti se naravno mogu dogovarati u skladu s vašim potrebama i drugačijom dinamikom od uobičajene.

Cijena seanse je na upit i plaćanje unaprijed je obavezno ako je rad online, a ako je rad uživo plaćanje je na kraju same seanse.

Rad s djecom i adolescentima – 1 seansa traje u rasponu od 20 minuta do 60 minuta, ovisno o djetetu, što procjenjuje terapeut.

Rad s odraslima – 1 seansa traje 60 minuta.

Na seansu je obavezno doći točno na vrijeme, bez kašnjenja jer u slučaju kašnjenja, seansa se neće vremenski produžiti.
U slučaju nemogućnosti dolaska na dogovoreni termin, susret je potrebno otkazati prije termina i na vrijeme, u protivnom će susret biti obavezno naplaćen kao da je odrađen.

Prije prvog upoznavanja s terapeutkinjom, obavezan dio je pokazati svoju ozbiljnost u terapijskom procesu i popuniti obrazac koji se zove Biopsihosocijalna evaluacija.

Svaki novi klijent taj obrazac popunjava bez iznimke. Novi klijent taj formular dobiva putem maila, popunjava u Wordu i vraća popunjeno nazad terapeutu. Tek kad terapeut dobije taj obrazac popunjen od strane klijenta, moguće je dogovoriti prvi susret.

U slučaju online terapije, klijent sam osigurava potreban likovni materijal kod kuće. Set za likovni za osnovnu školu je dovoljan plus likovna mapa ili blok papira za crtanje i slikanje.

U slučaju terapije uživo, sav likovni materijal osigurava terapeut.

Tijekom terapijskog procesa preporuka je voditi svoj art dnevnik. Klijent će tijekom terapije dobiti upute od terapeuta kako se to radi. Preporuka je voditi dnevnik svakodnevno ili po potrebi.

U besplatnim materijalima ove web stranice, moguće je preuzeti na svoj uređaj Art dnevnik by Vesna Filaković.