Usluge uživo ili online

Individualni rad

Prije prvog upoznavanja s terapeutkinjom, obavezan dio je pokazati svoju ozbiljnost u terapijskom procesu i popuniti obrazac koji se zove Biopsihosocijalna evaluacija.

Individualni rad s traumom

Trauma u prijevodu znači rana, a prorađuje se putem određenih protokola.

Grupe podrške

Grupa podrške je oblik rada u kojem se radi u kontinuitetu, redovito, svaki tjedan, članovi grupe su uvijek isti i ne mijenjaju se.

Grupne tematske radionice

Svaka radionica ima svoju određenu temu na kojoj se radi. Temu određuje terapeut, a uvijek je u skladu s aktualnim temama osobnog rasta i razvoja.

Edukacija i trening emocionalne pismenosti i samoregulacije

Ovo je prilika polaznicima edukacije da progovore o svojim emocijama i osjećajima. Da postanu emocionalno pismeni, što svakako pomaže čovjeku u svakodnevnom funkcioniranju.

Terapija u prirodi

Suvremeni čovjek je prilično otuđen i otcijepljen od prirode, prirodnih zakona, pa tako i od samoga sebe.

Povratak prirodi, barem na kratko, ujedno znači i povratak sebi.

Points of You ® foto art terapijske radionice

Stvorite novu stvarnost.
Vrijeme je da prijeđete s misli na djelo. Izrađujemo nacrt akcijskog plana ili popisa zadataka koji ocrtava potrebne korake i postavlja vremenski raspored za realizaciju naših uvida.

Team building

Team building aktivnosti korisne su za poticanje povezanosti između članova tima i ostvarivanje sinergije tijekom zajedničkog rada.

Čišćenje potisnutih emocija

Sve emocije nalaze se u našem tijelu i mogu biti locirane bilo gdje. Radi se o ugodnim, neugodnim ili traumatičnim emocijama.

Osjećamo ih poput blokada, zastoja, brana, zidova unutar našeg sustava. Kroz art terapiju ove se prepreke smanjuju i nestaju, te organizam dobiva protočnost odnosno flow.

Kidanje veza putem art terapije

To je proces separacije, odvajanja i kidanja svih oblika toksičnih, razarajućih, destruktivnih i štetnih veza i odnosa u vašem životu.

Terapijske radionice s elementima pokreta i plesa

Na mojim seansama učim klijente kako naučiti stanovati u vlastitom tijelu. Svakodnevno primjećujem i shvaćam kako ljudi općenito uopće nisu povezani sa svojim tijelom. Također niti s emocijama. Svoje živote žive uglavnom sa svojim mislima. To dovodi do disbalansa.

Održive art terapijske radionice

Primjeri ovakve radionice su rad s časopisima, starom odjećom i tekstilom, kreiranje svog junk journala, rad s ostacima kolaža, rad s glinom, slikanje na papirnatim ekološkim vrećicama, slikanje na CDu ili drvetu, upotreba papirnate, kartonske ili plastične ambalaže i vrećica u radu i tijekom rada…