Points of You® foto art terapijske radionice

Gledišta: To je cijela priča.

Vjerujemo da sve: ljudi, predmeti, situacije, glazba, ukusi… Svaka sitnica u životu ima bezbroj gledišta. Pravi izazov je pogledati stvari s novog gledišta, onog koje nam je prije bilo izvan vidokruga. Tu se promjene mogu početi događati.
Zato smo razvili učinkovitu i jednostavnu metodu u 4 koraka koju možete primijeniti u svakoj situaciji.

1. Pause – Pauza

Pažljiv odmor.
Pauziranje nam omogućuje da svoju unutarnju frekvenciju pomaknemo s uvijek užurbane svakodnevne frekvencije na tišu, što nam omogućuje da pogledamo dublje. To je neophodan korak na našem putu da se oslobodimo svoje “misaone petlje” i automatskih reakcija i radnji, posebno onih koje nas sprječavaju da budemo tamo gdje želimo biti.

2. Expand – Proširiti

Bezbrojne točke gledišta.
U ovoj fazi tragamo za nepoznatim, ne znajući kamo nas to može odvesti. Dopuštamo pomak iz naše poznate zone udobnosti – u svijet novih prilika, uvida i WOW trenutaka. Na kraju ove faze znamo ovo:
Sve je moguće.

3. Focus – Usredotočenost

Svjestan izbor.
Sada se usredotočujemo na naše najvažnije uvide. Koristimo usmjeravajuća pitanja kako bismo razjasnili i točno definirali koja je od novootkrivenih mogućnosti prava za naše putovanje ili za problem koji je u pitanju.

4. Doing – Rad

Stvorite novu stvarnost.
Vrijeme je da prijeđete s misli na djelo. Izrađujemo nacrt akcijskog plana ili popisa zadataka koji ocrtava potrebne korake i postavlja vremenski raspored za realizaciju naših uvida.

Povezivanje logike i intuicije

Drugi kamen temeljac metode Points of You® je interakcija između desnog mozga, intuitivne i emocionalne polovice mozga, i lijevog mozga, usmjerena na logiku i analizu.
To se događa kada istovremeno gledamo fotografiju i riječ. Fotografija stimulira naš desni, kreativni, mozak, dok riječ aktivira lijevi, analitički, mozak.


Za više informacija, posjetite Points of You® – Life-Changing Method