Grupne tematske radionice

Grupne tematske radionice se trenutno izvode samo uživo. Tijekom ljeta, ove radionice održavaju se u prirodi, u Splitu na Sustipanu, ujutro ili popodne prema dogovoru.

Za razliku od grupa podrške, ovaj je oblik rada malo drugačiji. Radionice nisu međusobno povezane i ne nadovezuju se jedna na drugu. Dok su u grupi podrške uvijek isti članovi, ovdje se polaznici stalno izmjenjuju.

Radionice se održavaju tijekom čitave godine, objavljuju se u obliku događaja, a rad je tematski. Svaka radionica ima svoju određenu temu na kojoj se radi. Temu određuje terapeut, a uvijek je u skladu s aktualnim temama osobnog rasta i razvoja.

Kad terapeut objavi događaj javno, otvorene su prijave. Maksimalan broj polaznika je 6 ili 7. Cijena je na upit, a plaćanje unaprijed je obavezno. Plaćanjem čitavog iznosa osigurava se rezervacija mjesta na radionici. Potrebno je voditi računa o roku za uplatu.

1 grupna seansa traje 90 minuta.
Za rad uživo sav likovni materijal osigurava terapeut.

Na seansu je obavezno doći točno na vrijeme, bez kašnjenja.
U slučaju nemogućnosti dolaska na dogovoreni termin, susret je potrebno otkazati prije termina i na vrijeme, u protivnom će susret biti obavezno naplaćen kao da je odrađen. Ako se radionica otkaže na vrijeme, novac će biti uredno vraćen.