Kidanje veza putem art terapije

Metoda koja će vam promijeniti život

Uživo ili online, grupno ili individualno

Duboko, prekrasno, izuzetno.

Moje novo znanje i proces, koje je na mene prenijela izraelska art terapeutkinja, Tamar Hazut. To je proces separacije, odvajanja i kidanja svih oblika toksičnih, razarajućih, destruktivnih i štetnih veza i odnosa u vašem životu. Separirati se možemo od:

– roditelja

– bivših partnera

– kolega

– poznanika

– osoba koje su umrle

– obiteljskih veza

– bivšeg radnog mjesta

– loših prošlih iskustava

– starog identiteta

– starih obrazaca ponašanja

– trauma i traumica

– nezdravih obrambenih mehanizama

– otpora

– maski

– unutarnjeg kritičara

– samodestruktivnih obrazaca

– ovisnosti

– poremećaja i bolesti

– nezdravog obiteljskog nasljeđa

– neugodnih emocija

– boli i patnje

– krivih uvjerenja

i svih ostalih oblika toksičnih veza i odnosa sa sobom ili s vanjskim svijetom.

Čitavo naše ljudsko iskustvo naša je osobna kreacija. Zapamtite to. To je naša samoodgovornost i na nama je što ćemo učiniti s tim. Bilo kakvo prebacivanje odgovornosti na druge ljude oko nas – pokazatelj je osobne nezrelosti i nezrelih obrambenih mehanizama.

Kidanje nezdravih veza i odnosa u našem životu, donosi osnaživanje i jačanje vlastitog identiteta. To je poklon osobnoj autentičnosti i posebnosti. Tijekom procesa uzimamo problem u svoje ruke i samostalno ga rješavamo. Proces donosi olakšanje i oslobađanje, u konačnici slobodu. Naša sloboda započinje slobodom izbora koju apsolutno svatko od nas ima.

Tamar Hazut, svojom genijalnošću, kreirala je ovaj proces, koji se sastoji od nekoliko faza i traje puna dva sata. Art materijali koji se koriste tijekom procesa su glina ili glinamol te pastele. Dio procesa uključuje također i kreativno pisanje. Verbalizacija procesa na kraju seanse nije obavezna. Ta opcija i mogućnost postoji samo ukoliko to sam klijent želi i ima tu potrebu. Ukoliko klijent nema potrebu za verbalizacijom procesa, to je sasvim u redu.

Cijena ove seanse je na upit.

Metoda Kidanja veza koje ograničavaju postoji više od 60 godina, a utemeljila ju je britanska psihoterapeutkinja Phyllis Krystal. Metoda se temelji na radu sa dva dijela ljudskog uma, svjesnim i podsvjesnim, te na korištenju moćnih, ali jednostavnih simbola koji putem slika djeluju na našu svijest i podsvijest. Metodu radi tisuće terapeuta u svijetu, a Phyllis Krystal je živjela sretno, zdravo i potpuno aktivno sve do svoje 102. godine života. Svoj zadnji javni seminar sa nekoliko stotina sudionika je održala nakon 100. godine života.